Om oss

Farax består idag av ett nätverk av egna konsulter och samarbetspartner, som alla är certifierade på Farax 360° och som använder våra metoder och verktyg. Samarbetspartnerna är en viktig del av vår organisation, idag finns det fler ungefär 150 som är certifierade på metoden.

Vi stöttar ledare och organisationer som vill utveckla sitt ledarskap och vill bidra till en stark utveckling och konkurrensfördelar för företag och organisationer. Det du som kund eller samarbetspartners möter i praktiken, är de färdiga metoderna och verktygen, anpassade för marknadens krav på effektivitet, mätbara resultat och snabb effekt.

 

Vårt angreppsätt bygger på vetenskap, 20 års forskning och praktiska användning. Farax startades av Jouko Arvonen och Göran Ekvall, två forskare inom beteendevetenskap och organisationsutveckling från Stockholms Universitet. Deras forskning resulterade i Farax 360, som använts som utgångspunkt i 100 tals ledarutvecklingsprojekt.

Det är vår långa praktiska erfarenhet i kombination med Farax 360°, som gör det möjligt att frisätta de enskilda medarbetarnas och organisationens potentialer.

 

Är du intresserad av Farax 360°?

Som ansvarig för ledarutveckling, chef till chefer, ledare, HR partner eller är du konsult inom organisations- och ledarutveckling.

 

Kontakta oss för fortsatt samtal om möjligt upplägg eller om du är intresserad av att bli ackrediterad/licensierad i Farax 360° processen, metoden och verktyget.

 

Kontakta vår vd Per Hallberg eller senior konsult Agneta Merelius

Kontakta oss direkt genom att boka ett möte!